Lääne-Eesti loomeettevõtted kutsutakse loole

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Loole!PlakatLääne-Eesti arenduskeskused kutsuvad piirkonna loomeettevõtjaid osalema kultuuripärandist inspireeritud tootearendusprogrammis „Loole“. Avaseminar toimub 15. aprillil Haapsalus.

„Programm on suunatud Lääne-Eesti loomeettevõtjatele, kes juba toodavad meeneid või kavatsevad seda teha,“ selgitas projektijuht Kaydi Tomson.

Lääne-Eesti on tuntud turismipiirkond, kuid külastajatele mõeldud meenete valik on ebaühtlase kvaliteediga ning paljudel piirkondadel puuduvad oma tunnustooted.

Tootearendusprogrammga „Loole“ loodetakse loomeettevõtjaid harida, anda neile piirkonna kultuuripärandil põhineva tootearenduse teostamiseks teadmisi ja oskusi ning suurendada seeläbi nende müügikäivet.

Mitmekülgne koolituspakett avatakse 15. aprillil Haapsalus toimuva seminariga. See on inspiratsiooniseminar, kus tuntud ja kogenud ekspertide kaasabil saab mõtted lendu ja ideed kasvama. Vajalik eelnev registreerumine.

Projekt lõpeb Lääne-Eesti tunnusmeenete konkursiga tuleva aasta märtsis.

„Sinna vahele jääb laiaulatuslik toodete arendusöö, mis sisaldab endas ärimudeli läbikaalumist, tootearendust ja -testimist sihtgrupi hulgas, toodete müügi ja turunduse õpitubasid,“ kirjeldas Kaydi Tomson.

Projekti teostavad Pärnu-, Saare, Hiiu- ja Läänemaa arenduskeskused.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments