Keskerakonna Saaremaa piirkond ühineb Läänemaaga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Keskerakonna Saaremaa piirkonna aastakoosolekul langetati otsus ühineda parteikaaslastega Läänemaal ja usaldada ühisväe juhtimine Jaanus Karilaiule, kirjutab Saarte Hääl.

“Saarlased läänlastele sellise ettepaneku tõesti tegid, nii saarlased kui ka läänlased kiitsid mõtte ühehäälselt heaks ning seega hakkab Saare- ja Läänemaa Keskerakond oma poliitikat koos ajama,” ütles erakonna Saare- ja Läänemaa piirkonna vastne juht Jaanus Karilaid.

Tema sõnul määratleti Saaremaa piirkonna aastakoosolekul ka esimesed tegevussuunad. “Esiteks saatsime majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile signaali, et lõpetataks poliitiline segadus ja vastuoluline retoorika parvlaevaliikluses. Uuringud ja majandusnäitajad tõestavad, et parvlaevaliiklus on praeguse vedajaga aasta-aastalt paranenud, reisijate rahulolu on tõusnud ja seetõttu on riigi ülesanne anda eraettevõtjale stabiilsus edaspidiseks arenguks.”

Teiseks soovib Keskerakonna Saare- ja Läänemaa piirkond poliitilise hämamise lõpetamist Saaremaa silla ehitamise teemal. “Teades, et sillaehitus läheb maksma ca 200 miljonit eurot, on meie hinnangul otstarbekam suunata see raha regionaalpoliitikasse, haridusse ja töökohtade loomisse,” lausus Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Käo-Jaan
10 aastat tagasi

Jaanipäevaks:TEHTUD!

Juhan
10 aastat tagasi