2

Elisa hoiatab kliente spämmsõnumite eest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna hommikul kella 8st on Elisa klientidele saadetud venekeelseid spämmsõnumeid numbrilt +25270701227, Elisa palub oma klientidel eirata sõnumis välja toodud üleskutset helistada spämmsõnumis nimetatud numbrile.

Elisa klientidele saadetav venekeelne SMS on sõnumiga ”Tere, helistage mulle kiirelt, numbril 0025270701227”.

Selliste sõnumite eesmärk on meelitada kliendid tagasi helistama, et sel moel operaatorile raha teenida. Seetõttu palub Elisa oma klientidel välja toodud numbrile tagasi mitte helistada ega sõnumit saata.

Elisa soovitab klientidel vältida tagasi helistamist tundmatutele numbritele, millelt kõnesid ei oodata.

Marika Raiski
Elisa suhtekorraldusjuht

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
complete currency trader
complete currency trader

Im obliged for the blog article.Much thanks again. Want more.

online business
online business

Awesome blog.Thanks Again. Really Cool.

wpDiscuz