Elisa hoiatab kliente spämmsõnumite eest

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna hommikul kella 8st on Elisa klientidele saadetud venekeelseid spämmsõnumeid numbrilt +25270701227, Elisa palub oma klientidel eirata sõnumis välja toodud üleskutset helistada spämmsõnumis nimetatud numbrile.

Elisa klientidele saadetav venekeelne SMS on sõnumiga ”Tere, helistage mulle kiirelt, numbril 0025270701227”.

Selliste sõnumite eesmärk on meelitada kliendid tagasi helistama, et sel moel operaatorile raha teenida. Seetõttu palub Elisa oma klientidel välja toodud numbrile tagasi mitte helistada ega sõnumit saata.

Elisa soovitab klientidel vältida tagasi helistamist tundmatutele numbritele, millelt kõnesid ei oodata.

Marika Raiski
Elisa suhtekorraldusjuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
10 aastat tagasi

Im obliged for the blog article.Much thanks again. Want more.

online business
10 aastat tagasi

Awesome blog.Thanks Again. Really Cool.