Eesti Post annab välja aasta linnuga margi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jäälind postmargil. Esimese päeva tempel on kasutusel 20. märtsil 2014 Tallinna postkontoris.
Jäälind postmargil. Esimese päeva tempel on kasutusel 20. märtsil 2014 Tallinna postkontoris.
Eesti Post koostöös Eesti Ornitoloogiaühinguga annab neljapäeval välja tänavuse aasta linnu postmargi, mille trükiarv on 60 000.

Jäälindu kujutava postmargi, ümbriku ja kaardi on kujundanud tuntud margikunstnik Vladimir Taiger, teatas Eesti Ornitoloogiaühing BNS-ile. Postmargi nominaalväärtus on 0,45 eurot ehk Eesti-sisese lihtkirja tariif.

Neljapäeval, 20. märtsil kell 10 Tallinna postimajas toimuval postmargi ja aasta linnule pühendatud laulu esitlusel on võimalik saada esimese päeva eritemplit, millel on kujutatud jäälind ning koos postmargiga antakse välja ka aasta linnu ümbrik ja kaart.

Eesti aasta lindu valib ornitoloogiaühing alates 1995. aastast ning jäälind on järjekorras kahekümnes. Aasta linnu postmarki annab Eesti Post koostöös ornitoloogiaühinguga välja alates 2001. aastast.

Jäälinnuaastat toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
10 aastat tagasi

Looking forward to reading more. Great blog.Thanks Again. Want more.

online business
10 aastat tagasi

Appreciate you sharing, great blog.Much thanks again. Great.

NWRZyVss
10 aastat tagasi

NWRZyVss