Aare Lauren ja Avo Toomla võidutsesid vibulaskmise sisemeistrivõistlustel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tulejoonel. Koigi. Foto: Kadi Koort
Tulejoonel. Koigi. Foto: Kadi Koort

Järvamaal Koigi spordisaalis toimusid 15. märtsil Eesti Maastikuvibuliidu egiidi all korraldatavad iga-kevadised Eesti meistrivõistlused siselaskmises. Jahivibu klassis võitis Aare Lauren ja pikkvibu klassis Avo Toomla.

Kohal oli 120 vibulaskjat erinevatest vanuse- ja vibuklassidest. Kullamaa klubi, Lääne Vibulaskjad olid võistlustel esindatud nelja sportlasega.

Esikoha ja Eesti meistritiitli said neist kaks, viie mehe konkurentsis jahivibu klassis Aare Lauren ja 14 mehe konkurentsis pikkvibu klassis Avo Toomla.

Teise koha sai kuue mehe konkurentsis vabaklassi plokkvibude klassis Priit Tormis ja viie naise konkurentsis jahivibu klassis neljanda koha Katre Kuller. Tänud korraldajatele toreda ja sujuva võistluse eest.

Need võistlused tähistavad ametlikku siselaskmise lõppu ja pöördumist välja, loodusesse. Seekord oli korraldajaks Järvamaa Amburite Klubi ja võistluspaigaks Koigi spordisaal.

Aare Lauren, MTÜ Lääne Vibulaskjad

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments