Koolivaheajal saab priipärast trenni teha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Koolivaheajal saab Haapsalu spordisaalides tasuta trenni teha ning Iloni Imedemaal soodushinnaga mängida või meisterdada.

„Kes soovivad, saavad meie spordisaalides sportida,“ ütles Haapsalu spordibaaside müügijuht Karel Möll ja lisas, et koolivaheajal spordisaali või mänguväljakule pääsemise eest tasu ei nõuta.

„Mõte on selles, et saada noored arvuti tagant või linnapealt hängimast hoopis sporti tegema,“ lausus Möll.

Haapsalu staadioni kunstmuruväljakul saab homme, ülehomme ja reedel keskpäevast alates paar tundi jalkat taguda, täna ja homme pärastlõunal korvpalli patsutada, homsest reedeni universaalhallis kergejõustikutrenni teha ja neljapäeval ning reedel õhtupoolikul paar tundi tennist harjutada.

Wiedemanni spordisaalis saab õhtuti lauatennist mängida.

„Igas saalis on juhendajad või treenerid kohal, kes saavad huvilistele vajaduse korral abiks olla või nõu anda,“ ütles Möll.

Iloni Imedemaale pääseb koolivaheajal sooduspiletiga, mis maksab 2,5 eurot.

Iga päev on kell 12-15 kavas erinev meisterdamine. Lisaks saab mängida mängutoas, vaadata kinosaalis lastefilme, lahendada otsimismängu, joonistada ja lauamänge mängida.

Ja pühapäeval on Karlsson ise ka päris kindlasti kodus ja lõbustab lapsi päev läbi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments