Läänemaa jalgpalliklubi pääs teise liigasse on suur väljakutse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi II esindus mängus FC Risti vastu. Foto: Bert Rotberg
Läänemaa Jalgpalliklubi II esindus mängus FC Risti vastu. Foto: Bert Rotberg

 

Läänemaa jalgpalliklubi hakkab uuel hooajal mängima teises liigas. Klubile on see suur väljakutse, sest nii mängukoormus kui ka rahakulu on tunduvalt suurem kui oli kolmandas liigas.

“Kindlasti on see meile tugev väljakutse,” ütles treener Aavo Tomingas. “Oleme valmis, aga poisid peavad oma plaanid nüüd üle vaatama.”

Mullusel hooajal kolmandas liigas mängides jäi Läänemaa JK neljandaks, seega oli kindel, et liigavahetusele on veel vara mõelda.

Osa poistest hakkas kohe hooaja lõppedes võimalust mõnda kõrgema liiga klubisse pääsemiseks ning seega on meeskond praegu üsna hõredaks jäänud. Et aga kaks klubi loobusid, avanes liigauks meie pallureile. “Noortel poistel on nüüd tugev motivatsioon mängimiseks,” ütles Tomingas.

Võistkonna esindaja Tiit Koel ütles, et kirjalikku kinnitust teise liiga pääsemise kohta tal veel pole, kuid võistkond on selle mõttega juba harjumas. “Meie klubi loodiu alles 2010. aastal ning kui me oleme nelja aastaga teise liigasse jõudnud, siis mida üks klubi veel võiks tahta,” nentis Koel.

“Poisid saavad nüüd määratult suurema füüsilise ja ka vaimse koormuse osaks, kui nad seda seni on pidanud taluma,” tõdes Koel.

Teises liigas on osalemistasu tunduvalt suurem kui see oli kolmandas liigas, ka mänge on rohkem, seega kulub ka sõitudele rohkem raha. Koeli sõnul klubil seni veel sponsoreid pole, kuid suur toetaja on olnud Haapsalu linn. Kui on aga varustust osta, siis tuleb selle tarvis mõnesse fondi projekt kirjutada. Treeninguteks kuluv raha koguneb liikmemaksudest. “Palka meil keegi ei saa,” nentis Tiit Koel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
scarpe hogan scontate
10 aastat tagasi

Perché Leonardo, inquilino inatteso nell’elegante palazzo in cui lei lavora, è arrivato per schiuderle le porte di un paradiso inesplorato di cui solo lui possiede le chiavi. I segreti della cucina, della materia grezza che nelle sue mani si trasforma in estasi per il palato, non sono gli unici che conosce: Leonardo sa che il piacere è una conquista per tutti i sensi, ha una forma, un odore, un sapore. E guiderà Elena oltre i suoi limiti, fino al confine più dolce ed estremo dell’ossessione. Ma a una condizione: non dovrà mai innamorarsi di lui. Elena non ha scelta, può… Loe rohkem »

jordans for women
10 aastat tagasi

An fascinating discussion is worth comment. I think that you should really write additional on this topic, it may not be a taboo subject but normally people today are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers
jordans for women http://www.freewebsite-service.com/jordanshoesddq/Blog.php?id=161415&snavn=Inexpensive+Air+Jordans+Are+extremely+Common+Around+The+World

cheapest jordans
10 aastat tagasi

I’m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a weblog that is both educative and entertaining, and let me tell you, you might have hit the nail on the head. Your notion is outstanding; the problem is something that not sufficient folks are speaking intelligently about. I’m fairly pleased that I stumbled across this in my search for some thing relating to this.
cheapest jordans http://rolexwatchesult.blogger.hu/2013/10/11/a-unforgettable-wedding-with-wilton-wedding-cakes

air jordans
10 aastat tagasi

An impressive share, I just given this onto a colleague who was performing somewhat analysis on this. And he in fact purchased me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to talk about this, I feel strongly about it and love reading a lot more on this topic. If achievable, as you turn into expertise, would you mind updating your blog with extra details? It is actually highly helpful for me. Huge thumb up for this blog post!
air jordans http://gujjar.org/blogs/post/2436

cheapest jordans
10 aastat tagasi

I am regularly to blogging and i honestly appreciate your content. The post has certainly peaks my interest. I am going to bookmark your web-site and keep checking for new information and facts.
cheapest jordans http://ameblo.jp/swisswatchesvqf/entry-11631937683.html

cheapest jordans
10 aastat tagasi

There are surely loads of details like that to take into consideration. That’s a fantastic point to bring up. I present the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up exactly where by far the most crucial factor are going to be working in honest great faith. I don?t know if most beneficial practices have emerged around points like that, but I’m sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives. cheapest… Loe rohkem »

Maillot de foot equipe de france
10 aastat tagasi

Hey administratorWhy is there a lot of comments that look a lot like spam?
Maillot de foot equipe de france http://nouveaumaillotequipedefrance.oursland.org/

Lugeja
10 aastat tagasi

Ütleme nii, et jah, see ongi tõesti suur väljakutse. Poisid peavad ennast korralikult käsile võtme ega nö lahtiste paeltega trenni ei saa teaha, peab ikka pühenduma täielikult. Trennis tuleb korralikult käima hakata, isegi kui varem ei käinud. Aga jõudu, edu poistele. Loodame, et mängivad end väärikalt välja.

Urmas
10 aastat tagasi
hahaha
10 aastat tagasi

taebla enne kui ljk