Haapsalu linnavolinik: Raimond Lunev

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

raimond-lunevLääne Elu tutvustab kõiki Haapsalu linnavolikogu liikmeid.

Raimond Lunevi lühiiseloomustus: Mõistatuslik isik, suudab üllatada.  Huvitavate mõtetega. Ülemäära ennast ei katkesta, aga volikogus vajalik inimene. Tundub suveräänne isik.

Volikogus 2002. aastast ehk neljandat korda. Rahanduskomisjoni liige.

Haapsalu tarbijate ühistu juhataja. Linna vapimärgi omanik. Kaitseliidu liige, reservohvitseride kogu ja Rotary klubi liige.

Poliitikasse tõi Lunevi müügimaks, mida polnud tema  meelest mitte kellelegi vaja ja millest sai ühel ajal lõpuks  aru linnavolikogu ning hiljem ka vabariigi valitsus. Tollane erakonnakaaslane ja volikogu esimees Andres Ammas oli sellest võitlusest nii tüdinud, et kui nägi Lunevit, mõtles: müügimaks.

Lunevile tundub, et kui IRL oli võimul, arvestati opositsiooni ettepanekuid, sest Teet Kallasvee ja Ingrid Danilov olid nii arukad poliitikud, et võtsid asjalikke ettepanekuid kuulda.

Lunevi meelest ei peaks nii väikeses kohas olema ei koalitsiooni ega opositsiooni, vaid kõik peaksid olema linna eest väljas.

„Meie oleme nagu järelevalveorgan, et linnas kõik hästi läheks,” ütles Lunev.

Häälte arve: 71
IRL

Sündinud 7.10.1955

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Raimond
9 aastat tagasi

Proovi rohkem saada Robert.

Robert
10 aastat tagasi

Häälte väike arv tekitab umbusaldust.