Galerii: Uues kuues Africa pubi avatakse täna õhtul

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Täna kella poole nelja paiku pärastlõunal oli Africa pubis suur segadus, kuid pubi juht ja omanik Marek Kukk oli kindel, et viie-kuue paiku õhtuks on pubi taas avatud.

„Pubi sai kardinaalselt ümber kujundatud, andsime sellele uue näo,” rääkis Kukk, ise lae all turnides sinna kõlarit kinnitades. Pubinoorikud küürisid mööblit ja sättisid baariletti korda.

Pubi saab uued kardinad ja lühtrid, uus on ka helitehnika. Samas on Kuke sõnul säilitatud mõned detailid, mis pubist pubi teevad. „Laminaati me põrandale ei pannud, jätsime ikka pubiliku laudpõranda,” selgitas ta.

Pubi omanik on kindel, et põhjalikult remondituna muutub see hubasemaks ja glamuursemaks. „Ise olen rahul,” nentis Kukk.

Esimese remondijärgse esinejana astub täna lavale ansambel S.O.S! koosseisus Valvo Valgur ja Lauri-Kare Laos. „Homme on aga pubi lembelaulik Sulo päralt,” ütles Kukk.

Praeguse remondini pidas Africa pubi vastu üle viie aasta. „Ehitasime selle ringi, kui me pubi 2008. aastal Lauri Laubrelt ära ostsime,” meenutas Marek Kukk.

Fotod: Urmas Lauri

Africa pubis oli poole nelja paiku suur segadus, kuid õhtuks lubati uksed külalistele avada:

Africa pubi (23)

Africa pubi (22)

Africa pubi (20)

Africa pubi (18)

Africa pubi (17)

Africa pubi (16)

Africa pubi (14)

Africa pubi (7)

Africa pubi (3)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
J.
10 aastat tagasi

Ei ole eriti ilus vaatepilt, kui töötajad tulevad leti tagant jope seljas õue, peaukse ette suitsetama. Kas töötajatele privaatsemat suitsunurka pole?

RL
10 aastat tagasi

“Hmmm” Nõustun.Baaridaamidel-barmanidel peaks olema tõesti ühtne riietus.

Hmmm
10 aastat tagasi

Plasttopsod plasttopsodeks.. Klenditeenindajatele peaks selga panema migi ühtse pubiliku riietuse. Siis ei oe neid jubedaid sokke kummisandaalides ja välja veninud t särke ja kottpõlvedega teksaseid. Saaks ka mulje paremaks 🙂

RL
10 aastat tagasi

Ma ütleks ,et teenindajatel pole midagi viga.Tunduvad küll sõbralikud ja lahked.
Ja plasttopside kohapealt üleks ka ,et kes neid klaase jõuab pesta, pubi on vahest ikka umbselt täis, mõne tunniga umbes 150 klaasi välja serveerida on karm veel hullem neid pesta.Olen ise teenindaja ametis olnud ja puhastada-poleerda sellises koguses klaase pole lihtne.

tihe tibu
10 aastat tagasi
Reply to  RL

eks ta ikka rohkem ihnsuses kinni ole,meil tallnnas küll normaalsed joogid normaalsetes klaasides,aga jah eks ta haapsalu töllidele ole paras koht tõmblemiseks

tihe külastaja
10 aastat tagasi

tere kaks klassi ja küla kool, jutt oli miks antakse juua plasttoppsidest.

Anonüümne
10 aastat tagasi

Tihe külastaja, tunned ennast loomana ve 😀

tihe külastaja
10 aastat tagasi

plastopsidest niipalju,et loomadele tulebki elu raskeks teha,et ei saaks teisi vigastada ja pidevalt kahju tekidata.

Triinu
10 aastat tagasi

Ehk peaksin uuesti külastama seda kohta (viimati sai 1,5 aastat tagasi vist käidud). Toona töötas seal keegi poisipeaga naisterahvas, natuke korpulentsem. Ehk oli ka vene aktenti tunda. Igatahes “tere” oli liiast ja mingist naeratusest ei olnud halli aimu ka sellel teenindajal. Suhtumine oli selline, et palun ärge tellige midagi, ma ei taha siin töötada. Menüüs oli mingi aeg pasta bolognese – sarvekesed halli hakklihakastmega. Ehk on seegi loodetavasti muutunud!

hmm..
10 aastat tagasi

See on tore uudis. Aga lugedes kommentaare tekib küsimus, mis on teenindajatel viga ja menüül ? Plasttopsid on jah veidi mööda.

Triinu
10 aastat tagasi

Kahjuks pole uuenduskuurist kasu, kui nad menüüd ja teenindajaid ei uuenda. Viimane koht, kuhu sööma lähen ja tuttavatele ei soovita ammugi.