Haapsalu linnavolinik: Natalia Koropets

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

natalia-koropetsLääne Elu tutvustab kõiki Haapsalu linnavolikogu liikmeid.

Natalia Koropetsi lühiiseloomustus: Pole teada, mida ta sisimas mõtleb. Postitöötajana maksab ta iga kuu inimestele välja pensioni ja need tänulikud inimesed võivad olla tema peamised valijad.

Volikogus viiendat korda, aastast 1999. Revisjonikomisjoni liige, töötab postimajas klienditeenindajana.

Koropets on volikogus üks tagasihoidlikumaid liikmeid, kes ei ole 14 aasta jooksul vist kordagi sõna võtnud. Ometi on ta alati volikokku saanud. Viimati kogus ta üle 200 hääle. Juba esimest korda kandideerides sai ta 103 häält — sellisest hulgast võivad vaid unistada temast palju tuntumad inimesed.

Koropets ise ei osanud öelda, kes tema poolt hääletavad ja miks. Karilaiu meelest on tal aga oma toetajaskond, kes teda usaldab.

„Kohalikus kontekstis on usaldusväärsus avaliku võimu juures tähtis,” ütles Karilaid. „Alati ei pea volikogu liige olema tippspetsialist, neid võib palgata. Tähtis on olla kogukonnas autoriteet.”

Häälte arv: 113
Keskerakond

Sündinud 11.2.1949

12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
P.
8 aastat tagasi

безмозглая курица, а не депутат!

mida te jälle virisete
8 aastat tagasi

Kui oleks kõik selle tädi sugused, siis hoiaks volikogu vaat kui palju aega kokku ja arvan, et ka rahaliselt linn, sest siis võiks rakendada volinike suhtes vadariigi valitsuse poolt kehtestatud keskmist töötunnihinnet.

inimene
8 aastat tagasi

Pigem valin rikkuri, kes valutab oma kodulinna pärast südant, kui mingi suvalise postikana, kes on volikogus ainult sellepärast, et on venelane.

inimesele
8 aastat tagasi
Reply to  inimene

ja sinusuguste pärast linna aina rohkem p…se veerebki, ma ei mäletagi sellist aega,kus nii palju skandaale oleks ja nii kehvasti lv töötaks,kui praegu! Venelane venelaseks,sellega tuleb arvestada,et nad elavad meie keskel,nii nagu välisriigid hakkavad aina rohkem eestlastega arvestama,et nad on paratamatus juba nende riigis.

inimene
8 aastat tagasi
Reply to  inimesele

Arvestangi, et elavad meie keskel, kuid antud voliniku teavitustöö rahvuskaaslaste keskel piirdubki sellega, et “galasui za nashih”, mitte et oleks asjal ka sisuline pool. Ja muuseas, tainapea, Koropets on linnavolikogu koalitsiooni esindaja. Kui LV kehvasti töötab, siis süüdista selles KA Koropetsi. Ma ei saa aru, miks sinusugused ajukääbikud üldse tulevad kommenteerima, kui ei tee endale asju enne selgeks.

lisaks veel
8 aastat tagasi
Reply to  inimene

Ärge unustage, et tegemist on Haapsalu linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehega. Mida teil on talle vastu panna?

kohalik
8 aastat tagasi

veel hullem,kui valitakse sulidest rikkurid ja seda mitu korda järjest

oehile
8 aastat tagasi

Tõesti või? Aga milline valik sinu meelest siis on see õige? Kas valida ja toetada kedagi meie lihtrahva seast väljendab seda,et oleme umblollid. Tarkust näitab aga see,kui valime volikokku sulid ja muud rikkurid,nemad on ju ainuõiged linna juhtima? Ka linnapea sobiks sinna etteotsa otse lihtrahva seast, siis osakaks ka elanikega suhelda ja lv jõuaks lõpuks rahvale lähemale.

inimene
8 aastat tagasi
Reply to  oehile

Naljakoht. Mida kuradit on Koropets 20 aasta jooksul meie volikogus korda saatnud? Ütle kasvõi üks asi!! Talle sosistatakse istungi ajal kõrva, kus tuleb kätt tõsta ja kus vagusi olla. Tal endal puudub igasugune huvi ja vajadus milleski kaasa rääkida. Ta käibki ainult kohal, sellepärast et nii on vaja, mitte et sellest kasvõi mingigi kasu oleks.

inimesele
8 aastat tagasi
Reply to  inimene

aga seal käivad kohal haigutamas paljud!

inimene
8 aastat tagasi
Reply to  inimesele

Kas see on vabandus!? Tüüpiline kesiku möla, “teised teevad ka”. Tee siis teistmoodi!

oeh
8 aastat tagasi

Palun vabandust, aga tegemist on kõige paradoksaalsema memmega üldse. Selleks, et teda valida, peab olema kas umbloll, seniilne või mõlemat korraga. Aga jah, nii nagu Lasnamäe valib Eedikut, valib Kastani Koropetsi. Oma jope volikogus ikkagi!