Läänemaa haigla saab 3000-eurose annetuse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Läänemaa haigla saab täna kätte Rannarootsi Selveri kaudu kogutud 3132 eurot, mille eest kavatseb osta multifunktsionaalse protseduurikäru.

Täna antakse 16 Eesti haiglas üle heategevusprojekti „Koos on kergem” kaudu kogutud 100 146 eurot. Kõik Selverid koguvad 11. aastat heategevuseks raha oma maakonna haigla laste– või sünnitusosakonnale. Mullu sai Läänemaa haigla selle kampaania kaudu 2399 eurot.

„Tundub, et inimesed on heldemad olnud,” ütles Selveri avalikkussuhete juht Annika Vilu. Annetussummad olid kõigis maakondades varasemast suuremad.

Mullusega võrreldes kasvas toetussumma 11 413 euro võrra, eelmise kampaaniaga koguti 88 733 eurot.

Haigeid lapsi sai toetada iga poeskäiguga, ostes Mesikäpa šokolaadi või münte annetuskasti jättes.

„Koos on kergem“ heategevusprojekt hõlmas ajavahemikku 21. novembrist 8. jaanuarini.

Suurim toetussumma, 32 370 eurot läheb Tallinna lastehaiglale operatsioonilaua soetamiseks. Tartu ülikooli kliinikum kasutab kogutud 13 730 eurot aparaadi jaoks, mis aitab diagnoosida nn laisa silma sündroomi. Maakonnahaiglad tahavad osta väikeste patsientide jälgimismonitore, taastusravivahendeid, aparatuuri ja parandada lasteosakonna olmetingimusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
make money online
10 aastat tagasi

Thank you ever so for you article post.