Mullu hukkus raudteeõnnetustes neli inimest

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud aastal toimus 15 raudteeõnnetust, mille tagajärjel hukkus kokku neli inimest, selgub tehnilise järelevalve ameti (TJA) statistikast.

TJA tehtava statistika põhjal olid mullustest raudteeõnnetustest seitse pealesõidud jalakäijatele, mille tagajärjel sai viga neli inimest ja hukkus kolm. Mootorsõiduki ja rongi kokkupõrke juhtumeid oli kokku kaheksa, milles hukkus üks inimene.

2012. aastal hukkus 16 raudteeõnnetuse tagajärjel kokku seitse inimest. Rongi otsasõite raudteel viibinud inimestele oli kokku 12, milles sai viga kuus ja hukkus seitse inimest. Kokkupõrkeid ülesõidukohtadel oli neli, milles sai viga üks inimene.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz