0

Kanepi võistleb aasta lõpus Austraalias

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 30.) teeb järgmise võistluse detsembri lõpus Brisbane’is, kus sai mullu oma karjääri teise WTA turniirivõidu, vahendab Delfi Sport.

Kui eelmistel aastatel on Kanepi käinud enne Austraaliasse võistlema sõitmist treeninglaagris Tais, siis tänavu sõidab ta sinna Eestist. Kanepi lendab oma isa Jaak Kanepi sõnul Austraaliasse 22. detsembril. Brisbane’i turniir peetakse seekord 29. detsembrist 5. jaanuarini.

Kanepi võistles viimati 21. novembril Egiptuses 75 000-dollarilisel ITFi turniiril, kus kaotas teises ringis maailma 165. reketile Jovana Jaksicile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz