ERR: aastalõpuintervjuu tennisist Kaia Kanepiga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi vanaisa Albert Kanepi nimelisel lauatenniseturniiril. Foto Andra Kirna

Tennisist Kaia Kanepi ütles aastalõpuusutluses ERRile, et seni kui on tulemusi ja häid võite, motiveerivad need edasi tegema. „Võib-olla kui ma palju kaotaksin ja oleksin edetabelis kuskil väga-väga kaugel, siis ma ei tahaks tennist mängida,” ütles ta.

Kanepi jaoks oli lõppev aasta viimaste aegade edukaim. Austraalia lahtiste veerandfinaal, edu ka teistel turniiridel ja maailma edetabelis tagasi 30 hulka tõusmine.

„Kokkuvõttes oli tõesti väga hea aasta,” ütles Kanepi. „Mulle eriti meeldis esimesed pool aastat, siis ei olnud väga hulle kaotusi. Ja loomulikult Austraalia lahtistel veerandfinaali jõudmine oli üllatav minu jaoks,” tunnistas ta aastalõpuintervjuus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
1 aasta tagasi

“Kaia Kanepi vanaisa Albert Kanepi nimelisel sulgpalliturniiril.”

Albert Kanepi oli lauatennisist ja tema nimelist LAUATENNISE võistlust peetakse juba aastaid.