Haapsalu kultuurikeskuse projektijuhiks sai Kristi Märk

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu kultuurikeskuse kultuuritöö projektijuhina alustab esmaspäevast tööd Kristi Märk (pildil), kes valiti välja 18 kandidaadi hulgast, teatas kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi.

Gülnar Murumägi ütles, et tegemist oli tugeva ja põneva konkursiga paljude erinevate kultuurivaldkondadega seotud kandidaatidega.

“Kristi kasuks rääkis peamiselt see, et meil on positiivne koostöökogemus läbi erinevate ürituste, kus ta on olnud kas korraldaja või kaaskorraldaja rollis,” ütles Murumägi. Murumägi tõi välja ka Märgi varasema elava huvi kultuurielu vastu, tervikliku nägemuse linna kultuuriruumist ja juba olemasoleva koostöövõrgustiku.

Kristi Märk on pärit Lihulast tal on Tartu ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse haridus ning töökogemused nii kodu- kui ka välismaalt.

Kultuurikeskuse uus projektijuht elab Haapsalus 2012. aasta kevadest. JCI Haapsalu koja liikmena koordineeris ta eelmisel aasta heategevusüritust “Rõõmsad jõulud kõigile”. Kevadel oli ta toetava jõuna abiks Muinasjutufestivali korraldamisel ja välisesinejate vastuvõtmisel.

Selle aasta jooksul on Kristi Märk noorsootöötaja ning Tuksi laagri juhatajana kirjutanud ja ellu viinud kolm Euroopa Noorte projekti: noortealgatus, noortevahetus ja Euroopa vabatahtlik teenistus. Projektide kogueelarve oli suurusjärgus 27 000 eurot.
Varasemast asjast on Märgil ka LEADER projekti kirjutamise kogemus. Märk on kaasa löönud näiteks laulupeo korraldusmeeskonnas ja Läänemaa noorte muusikute laagri BändKämp ettevalmistamisel ning läbiviimisel.

Novembri alguses valiti Kristi Märk Läänemaa aasta noorsootöötajaks.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Enn
8 aastat tagasi

Kõik kultuurivõitlejad,kes kultrasse kord tööle läinud,saavad teada,et neil tegelikult polegi seal mingit rolli,kuna korraldab sealseit sihituid eesmärke pr.Murumägi ise.Peab teistega suheldes iseendaga monoloogi ja sinna see aur ja aeg läheb.