Ridala kooli moerottide sõu võitis viies klass

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Carolina Kuris – sügise kostüüm

Ridala põhikooli moerottide tiitli said tänavu uustulnukad viiendast klassist. Teise koha saavutas 8. klass ja kolmanda 9. klass.

Ettevalmistused said alguse juba oktoobris, kuid nagu alati, langes põhiraskus viimastele nädalatele. Tänavu oli teemaks aastaajad. Iga klass pidi välja tulema vähemalt ühe kollektsiooniga, mis koosnes neljast mudelist: aastaaeg, tähtpäev selles aastaajas, mõne ameti esindaja, tegelane mõnest filmist.

Esindatud olid kevade, suve ja sügise kollektsioonid. Talve ei olnud kummalisel kombel keegi valinud. Ka tähtpäevad olid valitud sarnased ja korduvad: lihavõtted, jaanipäev ja halloween. Tegelaskujudest olid paljud valinud Teele riietuse. Kõige suuremat erinevust nägi ametite osas. Esindatud olid korstnapühkija, aedniku, talumehe ja vetelpäästja elukutsed. Võitjad 5. klassist olid valinud aastaaja sügis ja modellid olid riietanud end sügiseks, halloween’iks, talumeheks ja nõiaks.

Žürii jagas ka eriauhindu silmapaistvatele modellidele. Nii sai eriauhinna kommentaator Joonas Kollo, jaanipäeva kostüümi originaalsuse eest Carolina Kuris ja Ronja-Emili Veski suvekostüüm. Eriauhinna teenis veel 6. klassi II võistkond. Lihtsuses peitub võlu, märkis žürii.

Moerotid on Ridala põhikooli traditsiooniline moesõu, mis toimus juba neljandat aastat järjest ja kus osalevad õpilased alates viiendast klassist. Õpilasesinduse korraldatav üritus on saavutanud suure populaarsuse õpilaste endi kui ka lapsevanemate seas. Sel aastal oli osalejaid ja külalisi kokku ligi 130.

Kaidi Sits,
Ridala põhikooli huvijuht


Fotod: Rein Peek

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nike free 5.0 damen
9 aastat tagasi

Its good as your other blog posts : D, thankyou for putting up. “The art of love … is largely the art of persistence.” by Albert Ellis.
nike free 5.0 damen http://www.adecco.si/news/index.asp?id=97