Teatevõistluse „Tähelepanu start!” võitis Ridala kool

Lääne Elu

info@le.ee

Võidukas Ridala põhikooli võistkond. Foto Pille Raudsepp

Läänemaa koolispordiliidu teatevõistlusel „Tähelepanu start!” oli kõige parem Ridala põhikooli võistkond.

Võistlusel osalesid 16liikmelised võistkonnad kolmest koolist: lisaks Ridalale ka Palivere põhikoolist ja Haapsalu linna algkoolist (HLA). Uuemõisa algkooli osavõtu nurjas koroonaviirus. Igast klassist oli võistkonnas kaks poissi ja kaks tüdrukut.

Võistlejad pidi läbima viis eri teatejooksurada, kus tuli näidata kiirust, osavust, täpsust ja koordinatsiooni.

Peamine rebimine oli HLA ja Ridala põhikooli võistkondade vahel. Esimesed kaks jooksu võitis Ridala võistkond, järgmise kahe jooksu võit kuulus HLAle. Otsustavas jooksus oli õnn Ridala poolel. Kuldmedalid ja võitjakarika sai seega endale Ridala võistkond.

Ridala põhikooli võistkonnas võistlesid: Johanna Eilpuu, Hannah Marii Erit, Reio Niilo, Willem Jaan Witkamp, Eleonore Almet, Helen Pavlova, Teivin Posti,  Sander Erik, Loore Erit, Eliise Mari Toomemägi, Hendrik Haitjema, Egert-Enari Rätsep, Mia Amanda Päevakene, Kertu Lemvald, Karl-Gustav Karm, Marten Jõeleht (õpetajad Sirje Matsik ja Pille Raudsepp).

Pille Raudsepp

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments