Elektrinäitu saab teatada mugava äpi abil

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Elektrimüüja Elektrum tõi välja praktilise elektrinäidu teatamise rakenduse, millega saab mobiiltelefoniga hõlpsasti teatada elektrinäitu ja jälgida oma elektritarbimist kuude kaupa.

Elektriäpp on esimene ametlik elektrinäidu teatamise rakendus Eestis, mis võimaldab iga kuu teatada näite, võrrelda eri kuude tarbimist ja teha muud vajalikku.

Elektriäpp muudab edaspidi kergeks oma elektrinäitude edastamise sõltumata sellest, millise elektrimüüja klient inimene on või millises Eesti elektritarbimise piirkonnas mõõtepunkt asub.

Uuel mobiiliäpil on muuhulgas taskulambi funktsioon, mis teeb näitude vaatamise mugavaks otse elektrikilbi juurest halva nähtavusega tingimustes.

Saadetud näidud, tarbitud kogused, elektrienergia maksumus jäävad rakenduse arhiivi. Tarbimisajaloost saab vaadata, kuidas on elektri tarbimine kuude jooksu muutunud ning kui palju raha elektrienergia peale kulunud. Info kuvatakse graafikute abil.

Soovi korral tuletab Elektriäpp kasutajale meelde, millal on taas aeg elektrinäitusid edastada.

Äpi saavad alla laadida iOS- ja Android-tarkvaraga mobiilitelefonide kasutajad. Lähemalt saab äpi kohta lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Esimene ametlik?
10 aastat tagasi

Elektrinäidud on ju toredad kuni pole veel kauglugemist aga kas vee, gaasi jms. näidud saab ka saata n. KÜ-le või mõnele teisele asutusele? Näidud punkt ee kaudu saab kõik asjad teavitada, kui sobivat teenust pole, seadistad ise.

kasutu äpp
10 aastat tagasi

Mis huvi peaks olema lihtne asi keerulisemaks teha? Näite loeb kauglugeja ja iseteeninduses võrdlused ja muu kenasti olemas.

miks kasutu
10 aastat tagasi
Reply to  kasutu äpp

Sinul ehk loeb täna juba kauglugeja, minul aga mitte. Arvan,et lähiajal veel kõik seda teenust endale veel ei saa ja seetõttu väärt asi.

Macco
10 aastat tagasi
Reply to  kasutu äpp

What a plasruee to find someone who thinks through the issues

JK
10 aastat tagasi

Mida siin teatada,kui on iselugevad näitajad.