Ulrika Grauberg ja Ave Sopp kutsuvad lauljaid üle-eestilisse koori

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Uut üle-eestilist tütarlastekoori hakkavad juhatama Ave Sopp ja haapsallane Ulrika Grauberg (pildil).

Eesti lastekoori baasil loodava koori dirigendi konkursi võitnud Ave Sopp ütles, et kutsus Graubergi teiseks dirigendiks kõhutunde põhjal. “Tal on tütarlastekooriga palju suuremad kogemused kui mul,” lisas Sopp, kes juhatab ka Tallinna kammerkoori. “Olen jälginud, et ta teeb selles vanuserühmas väga head tööd,” lisas Sopp.

Eesti tütarlastekoor hakkab koos käima umbes seitse korda aastas eri paigus. Esimest korda saadakse kokku 18.–20. oktoobril Aegviidus, järgmine laululaager lõpeb advendikontserdiga 1. detsembril Haapsalus koos Canzonega ja Haapsalu kammerkooriga.

10–17aastasi lauljaid võetakse vastu sel nädalavahetusel:

Reedel, 4. oktoobril kell 16 Põlva muusikakoolis (Võru 1), laupäeval, 5. oktoobril kell 10 Tartus Tartumaa rahvakultuuri keskseltsis (Pepleri 27), laupäeval, 5. oktoobril kell 16 Viljandi muusikakoolis (Jakobsoni 16) ning pühapäeval, 6. oktoobril kell 10 Pärnu raekojas (Nikolai 3) ja kell 16 Haapsalu kultuurikeskuses (Posti 3).

Kooris laulda soovivad tüdrukud peaksid ette valmistama ühe laulu ning teatama oma tulekust ette aadressil etkoor@gmail.com.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments