0

Kiirkäijad parandasid maakonna rekordeid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

21. septembril peeti Lätis Tukumsis Balti riikide ja Rootsi matškohtumine kiirkäimises. Haapsalust kuulusid Eesti koondisse kaks Mihhail Jutkini õpilast, kes võistlesid juunioride klassis.

Anastasia Skatško saavutas 5 km käimises võistkondlikus arvestuses 4. koha ajaga 29.21, mis on ühtlasi C-klassi maakonna tipptulemus, ületades endise, Laura Kasenurmele kuulunud tipptulemuse minuti ja 24 sekundiga.

Eesti C-klassi tipptulemusest, mis 17 aastat kuulus Endel Susi õpilasele Kaie Kiisile Kiriverest, jäi Anastasial puudu vaid 5 sekundit.

Ruslan Sergatšov saavutas 10 km distantsil võistkondlikus arvestuses 5. koha hea ajaga 52.52. Varem C-klassis maakonna poisid nii pikka maad polegi käinudki. Ilmselt pole Eestiski C-klassis nii head aega näidatud.

Endel Susi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz