Läänemaa sai talvistelt kergejõustiku meistrivõistlustelt kaks medalit

Ruslan Sergatsjov parandas käimises nii isiklikku kui ka maakonna Bklassi rekordit. Foto erakogu

Nädalavahetusel toimusid Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talvised kergejõustiku meistrivõistlused. Õige mitmel alal osales vähem kui finaalijagu võistlejaid.

Läänlaste jaoks oli esimese päeva edukamaks alaks meeste kuulitõuge kus osales treener Ants Kiisa kolm õpilast. Medaliga pärjati siin Audentese spordiklubi värvides esinev Karl Koha tulemusega 17.09. Koha on sel aastal lõpetamas sisekaitseakadeemiat maksu-ja tolliameti erialal. Kuna õppimine nõuab oma osa, siis treeningud on jäänud viimasel ajal lünklikeks. Koha plaan on õppetööga jõuda kiiremini ühele poole, et saaks juba aprillis osaleda välislaagris Portugalis ja olla suvel konkurentsivõimeline võistluses Eesti meistritiitli eest.

Ka kuulitõukes oli samuti vähe osavõtjaid, ainult kümme. Audentese spordikoolis õppivad Haapsalu KJK noored nii Kevin Sakson kui Erki Mitman püsitasid isiklikud siserekordid vastavalt 15.89 ja 13.95, mis tagas neile 5. ja 6. koha. Seejuures parandas Sakson kõikidel kirja läinud kolmel katsel isiklikku rekordit.

Teise päeva sissejuhatuseks teenis hõbemedali JK Tempo võistleja Ruslan Sergatšjov. Ta juhtis küll võistlust üsna pikka aega, pea 4000 meetrit, kuid lõpus väsis ja lasi endast mööda Virgu Adusoo. Lõpuks jäi Adusoo püüdmatuks ja Sergatšjovil tuli leppida teise kohaga ajaga 23.49,32.

Veel võistles Eesti meistrivõistlustel Haapsalust Anna-Maria Vjazemski, kes 60 m tõkkejooksus saavutas 8. koha ajaga 9,28 (eeljooksus 9,09).

Järgmisel nädalalavahetusel seisab Eesti U-20 noortel ees võistlus Minskis, kuhu haapsalustest on arvatud koondisse Kevin Sakson ja Ruslan Sergatšjov.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments