Lääne-Nigula vallas luuakse noortevolikogu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääne-Nigula noortevolikogu esimees Anette Marilin Villand (paremal) ja aseesimees Virdžinia Nargla. Foto: Karl-Edward Uibo

Lääne-Nigula noortevolikogu esimees Anette Marilin Villand (paremal) ja aseesimees Virdžinia Nargla. Foto: Karl-Edward Uibo

Lääne-Nigula noortevolikogu esimesel istungil määrati uueks esimeheks Anette Marilin Villand. Aseesimeheks valiti Virdžinja Nargla, teatas Haapsalu noortevolikogu aseesimees Dan Taidla.

Uute liikmetena alustasid noortevolikogus Joosep Altmets, Anneli Riisalu, Kristiina Köster, Lisett Mary Aasma ja Margareth Kampmann.

„Soovime, aktiivselt koostööd teha vallaga ja saavutada tuntus, et iga Lääne-Nigula valla noor teaks kuhu pöörduda oma ideedega ja muredega. Eelkõige soovin anda oma panuse noorte elu edendamisel” lausus Lääne-Nigula noortevolikogu esimees Anette Marilin Villand.

Noorte kinnitusel on neil juba praegu palju ideid, mida ellu viia, peale selle tuleb peagi logokonkurss, millest saavad võtta osa kõik huvilised.

Noortevolikogu istungeid peetakse vähemalt kord kuus ja need on avalikud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments