0

Lääneranna valla paremad koolilõpetajad saavad toetust

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri
Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu võttis vastu sotsiaalhoolekandelise abi andmise korra, kus muuhulgas sätestatakse ka edukatele koolilõpetajatele makstavate toetuste suurused.

Lääneranna vallas makstakse toetust 50 eurot isikule, kes lõpetab vallas asuva põhikooli kiituskirjaga. Toetust on õigus saada ka juhul kui õpilane õpib väljaspool Lääneranna valda puudest tingitud erivajaduse tõttu.

Lääneranna valla elanik, kes lõpetab gümnaasiumi hõbemedaliga, saab toetust 70 eurot ja kuldmedaliga lõpetaja toetus on 100 eurot. Toetuse maksmisel on oluline see, et kooli lõpetaja oleks valla kodanik, millise gümnaasiumi ta lõpetab, see pole tähtis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz