Täna selguvad Haapsalus silmapaistvad noored eestlased

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti ettevõtlike noorte koja aastakonverentsi esimesel päeval viidi läbi ärikiirkohting – kolme minuti jooksul tutvustati end partnerile erialaselt ja vahetati kontakte, et hiljem soovi korral lähemat tutvust luua ja ehk ka koostööd teha. Ärikiirkohtingut juhtis Eliis Pärna. Foto: Arvo Tarmula
Eesti ettevõtlike noorte koja aastakonverentsi esimesel päeval viidi läbi ärikiirkohting – kolme minuti jooksul tutvustati end partnerile erialaselt ja vahetati kontakte, et hiljem soovi korral lähemat tutvust luua ja ehk ka koostööd teha. Ärikiirkohtingut juhtis Eliis Pärna. Foto: Arvo Tarmula

Täna õhtul tunnustatakse Haapsalu kultuurikeskuses Eesti ettevõtlike noorte koja (JCI Eesti) konkursi „Silmapaistev noor eestlane” laureaate.

Kolm laureaati valib välja üheksaliikmeline žürii eesotsas Evelin Ilvesega. 13 nominendi hulgas on ka Haapsalus sirgunud vehkleja Nikolai Novosjolov. Silmapaistvad noored eestlased selguvad 15. korda.

JCI Eesti traditsiooniline aastakonverents tõi Haapsallu kolmeks päevaks üle 250 ettevõtliku noore inimese üle Eesti, kes saavad siin uusi mõtteid ettekannetest ja töötubadest oma ala asjatundjailt.

Tänavuse konverentsi teemaks on tervisejuhtimine. Ettekandjate hulgas on näiteks eile sünteetilistest närvidest rääkinud Meelis Pai, täna tasakaalust rääkiv Neeme Raud, arstid ja ettevõtjad.

Aastakonverentsi ajal viib Läänemaa arenduskeskus läbi traditsioonilise ettevõtluspäeva. Arenduskeskuse ettevõtluskonsultandi Cynne Põldääre sõnul õpivad 55 Läänemaa potentsiaalset alustavat ettevõtjat siin ideede genereerimist ja seda, kuidas oma mõtet edasi anda. „Ja kolmandaks midagi konverentsilt enda jaoks — enese tervisest,” sõnas Põldäär.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments