Haapsalu arenguseminar ootab ettevõtlusest huvitatuid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

24. aprillil toimub Haapsalu kultuurikeskuses ettevõtlike noorte koja JCI Haapsalu eestvedamisel Haapsalu arenguseminar, kuhu on oodatud kõik ettevõtlusega tegelevad ja ettevõtlusest huvitatud inimesed.

Seminari eesmärgiks on arendada kohalike alustavate ja kõrge kasvupotentsiaaliga ettevõtjate kontaktivõrgustikke ning julgustada neid ettevõtlusega tegelema ka väiksemates linnades, teatas Kätlin Sasse JCI Haapsalust.

Haapsalu arenguseminari avab ning tee ettevõtlusesse juhatab sisse JCI Estonia president ja start-up ettevõtte Browserbite asutaja Kaspar Loog. Ettevõtja, Eesti kaubandus-tööstuskoja juhatuse liige Koit Uus keskendub peamiselt kodanikuühiskonna teemadele ning räägib täpsemalt, milline on tema arvates ettevõtja roll ühiskonnas. Ettekande peab Oliver Pets, kes tegeleb ekspordiküsimustega Tene Kaubandus OÜs. Väikeettevõtja võlud ja valud toob välja O.K. Puhastusteenused OÜ asutaja Ott Sikemäe. Seminari modereerib Combidek Logistika OÜ juhataja Ojari Paas.

Seminari raames toimub ka ärikiirkohting, mis pakub kiiret tutvumist ja kontaktide vahetamise võimalust. Lisaks räägitakse erinevatest toetusvõimalustest, toimub ajurünnak ja diskussioonpaneel teemal „Läänemaa ettevõtluskeskonna parendamine“.

Seminarile on oodatud kõrge kasvupotentsiaaliga alustavad idufirmad, kohalikud ettevõtjad ja firmade esindajad. Lisaks on seminarile teretulnud ettevõtlusest huvitatud õpilased, üliõpilased ja kõik teised kohaliku ettevõtluskeskkonna parendamisest huvitatud inimesed. Väikelinnade arenguseminaride projekti rahastatakse põhiliselt Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Euroopa Liidu sotsiaalfondist.

Lisainfo ja registeerimine: http://www.jci.ee/arenguseminar/

Paralleelselt toimub Haapsalu kultuurikeskuse teatrisaalis Junior Achvievement Eesti eestvedamisel Eesti õpilasfirmade lõppvõistlus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments