Haapsalus tuleb suurejooneline kevadball

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sooviga taaselustada Haapsalu traditsioonilist balli toimub 7. aprillil Haapsalu kultuurikeskuses ball, mille eesmärgiks on tuua linna toredat kevadist melu.

Kevadball on mõeldud nii kohalikule kui ka väljast tulijale – igaühele, kes oskab lugu pidada elu ilusatest hetkedest ning armastab neid teistega jagada, vahendas Anni Oja Haapsalu ettevõtlike noorte kojast.

Haapsalu ettevõtlike noorte koda ehk JCI Haapsalu korraldavad balli koos Haapsalu kultuurikeskuse ja linnavalitsusega.

„See on hetk, mil argipäevast korraks välja astuda, seada end pidurõivasse – naistel pidulik õhtukleit, meestel tume ülikond – ja nautida erilist õhkkonda,“ lisas ta.

Õhtut tulevad juhtima Mart Juur ja Peeter Oja. Lavale astub ka terve rida Haapsalu kohalikke talente. Muuhulgas on esindatud Argentiina tango, Kirke võimlemisklubi, T-Stuudio ja Black Coffee. Väärilise muusikalise avalöögi annab Haapsalu muusikakooli keelpillikvartett.

Tantsuks mängib peaesinejana ansambel Trio Comodo. Kolmest vennast koosnev ansambel mängib nii klassikalist kui ka poppmuusikat.

Pärast keskööd astub diskoripulti Mart Juur ja jätkub Haapsalu inimeste südamed juba varem võitnud back-to-back-disko. Kuna aprilli algus on reeglina ikka jahedam, siis otsustati järelpidu teha samas hoones, et ennekõike daamidel mugavam oleks ja kleitides-kontsades vähem rändamist oleks.

Eelnevale lisaks pakub Haapsalu kevadball võimalust panustada ühiskonna arengusse. Nimelt toimub loterii, mille tuluga toetatakse Starter@Haapsalu ettevõtlusprogrammis osalevate TLÜ Haapsalu kolledži üliõpilaste parima äriidee elluviimist.

„Starter on äriidee arendamise programm, mis on disainitud koostöös kaheksa Eesti ülikooliga ning mille eesmärk on toetada ettevõtluspädevuse edendamist eri haridusastmetes ja Eesti linnades. Programmi viiakse läbi lisaks Tallinnale ka Haapsalus, Pärnus ja Virumaal, ikka selleks, et ergutada ettevõtlikkust ka teistes paikades peale Tallinna,“ sõnas TLÜ Haapsalu kolledži õppe- ja arendusjuht Heli Temper, kes on ka programmi Haapsalu-poolne kontaktisik.

Alustava Starter-programmi ettevõtjategevust on ettevõtjatel võimalik toetada oma toodete panustamisega loterii auhindadeks. Balli külalised saavad kogu õhtu vältel soetada loteriipileteid ning võita auhindu.

Kevadballi pääse maksab kuni naistepäevani ehk 8. märtsini 25 eurot. Pääse sisaldab tervitusjooki, väikest ampsu ja kogu programmi. Alates 9. märtsist maksab pääse 35 eurot ja ürituse toimumispäeval 45 eurot.

On võimalik soetada ka VIP-pääse hinnaga 60 eurot. Sellega on tagatud pääs VIP-alale, kus ootab rikkalik puhvetlaud veiniga. VIP-pääsmete arv on piiratud.

Pileteid saab osta Hetkepüüdja kauplusest (Karja 6, Haapsalu) ja veebist aadressil https://fienta.com/et/haapsalu-kevadball.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments