EASi raha pärast konkureerivad Haapsalu rulapark ja Asuküla koolimaja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu linnavalitsus küsib EASilt selleks aastaks raha kahele projektile: staadionile rulapargi rajamiseks ja Asuküla vana koolimaja soojustamiseks. Raha saab neist heal juhul üks, sest projekti esitasid ka Lääne-Nigula ja Vormsi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
K.S.
6 aastat tagasi

Kas 100 aastase Riigi, 700 aastase ajalooga Haapsalu, linnaisad siis tõesti ilma EASi abita ei tea, kus asub Ehituse ABC või Bauhof? Aastapäevaüritustel küll suunurgad tilkumas rasvast, taoti rusikaga vastu rinda, kiideti ennast, ülistati “iseseisvust” ja musitati teineteist põsele… Aga kui on vaja Asuküla koolile mõned kandid penoplasti osta siis kohe kerjakott õlale ja väljasirutatud käega abi nuruma? Äkki kasvaks suureks? Ja teeks midagi ise? Nagu iseseisvale, 100 aastasele superriigile kohane?

kõige jaoks ei jätku kunagi, ka parimatel
6 aastat tagasi
Reply to  K.S.

Kui see oleks maa peal ainuke objekt, siis leitaks ka raha. Paraku on teisiti ja finantseerimist vajavaid projekte on oi, oi kui palju. Pole õige, et kohe mitte midagi ei tehta.