Haapsalu kultuurikeskuses on täna kevadball

Eelmisel aastal läks kevadball hästi. Arvo Tarmula
Eelmisel aastal läks kevadball hästi. Arvo Tarmula

Täna õhtul on põhjust kapist välja võtta ülikond või pidulik kleit, sest teist korda toimub Haapsalu kevadball.

Pidu algab kell 19.

Balli korraldajad lubavad õhtut täis sära ja ilu, kuurortlinnale omast elegantsi ja väljapeetust ning seda kõike nauditavas seltskonnas Haapsalu kultuurimajas.

Balli korraldaja Sigrid Hänni Haapsalu ettevõtlike noorte kojast ütles, et ball on linnarahvale. „Kui tihti saab haapsallane kanda pidulikku kleiti või et mehed viksiksid kingad ja otsiksid üles viisakamad püksid, mida viimati kellegi pulmas kanti?” ütles Hänni.

Tänavune õhtujuht on äsja parima meesnäitleja tiitli pälvinud Reimo Sagor. Tantsuks mängib The Skyline Band, kes teeb neli pikka plokki.

Oma kavaga esineb Helve Kruusemendi võistlustantsijate rühm Cho-Co-Latte.

25eurose pileti hinna sisse kuuluvad ka Q Cateringi suupisted ning kook. Neile, kes soetavad 60eurose VIP-pääsme, pakub sama toitlustaja õhtusööki. Avatud on kultuurimaja kohvik. Hänni lubas ka, et kõik ballikülalised võetakse vastu vahuveiniga – vastavalt soovile on jook kas alkoholiga või ilma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments