0

Kullamaa võrkpallur Romet Priimägi võitis Eesti meistrivõistluste hõbemedali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kolme võiduni peetud Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalseerias oli Selver Tallinna meeskond 3:2 parem Pärnu Võrkpallikubist. Pärnu Võrkpallikubi eest näitas stabiilselt head mängu kullamaalane Romet Priimägi, kuid tema panusest seekord finaalivõiduks ei piisanud.

33-aastane temporündaja Romet Priimägi on oma karjääri jooksul mänginud erinevates võrkpalliklubides ja omab ka varasemat finaalis mängimise kogemust, kuid tema saavutuste loetelus Eesti meistritiitel senini veel puudub.

Pärnu Võrkpalliklubiga seob kullamaalast veel aastane leping ja tuleval aastal on tal võimalik “vigade parandus” teha.

Mullu valiti Romet Priimägi Läänemaa parimaks meessportlaseks.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz