0

Eesti naised kaotasid jalgpallis Haapsalus Walesile

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kui esimese poolaja kaotas Eesti 0:2, siis teise poolaja alguses lõi Signy Aarna (nr 9.) kaks väravat tagasi. Pildil esimene eestlaste väravatest. Foto Arvo Tarmula
Kui esimese poolaja kaotas Eesti 0:2, siis teise poolaja alguses lõi Signy Aarna (nr 9.) kaks väravat tagasi. Pildil esimene eestlaste väravatest. Foto Arvo Tarmula

Naiste jalgpalli A–koondis mängis teisipäeval Haapsalu linnastaadionil Walesi koondisega ja kaotas 2:3.

Esimesel poolajal asusid külalised 2:0 juhtima, kuid teise poolaja alguses viigistas kahe väravaga seisu Signy Aarna. 68. minutil jäi Eesti 2:3 kaotusseisu ja nii mäng lõppeski.

Eesti koondise peatreener Keith Boanas ütles pärast mängu jalgpalliliidu koduleheküljel, et oli mängupildiga väga rahul: „Mängida nii hea mäng koondise vastu, kus on professionaalsed mängijad nii tugevatest liigadest, on ääretult positiivne.”

„Ma olin täna rahul kõikide mänguga ka individuaalselt,” ei jäänud Boanas kiitmisega tagasihoidlikuks. „Tüdrukud peavad mõtlema selle mängu peale ja leidma endas enesekindlust, et minna siit veel üks samm edasi. Nad näitasid, et suudavad mängida väga hästi tugeva vastase vastu. 0:2 kaotusseisust viigiseisu jõudmine näitas, et meie naiskonnas on sisu.”

„Kõik mängijad platsil olid ääretult motiveeritud, sest selles koondises ei ole väga noori mängijaid ning kõik näitasid, et noortele ei taheta ka ruumi kohe teha, sest just nemad väärivad koondisekohta. See on väga positiivne,” sõnas Boanas.

Eesti koondise jaoks oli tegemist viimase kohtumisega enne 20. septembril Lilleküla staadionil toimuvat MM-valikmängu Itaalia vastu.

Eesti: 1. Getter Laar (65. min 12. Imbi Hoop), 16. Grete-Lilijane Küppas, 4. Pille Raadik, 2. Riin Emajõe, 15. Inna Zlidnis (39. min 10. Kaidi Jekimova), 18. Kethy Õunpuu, 8. Kaire Palmaru (65. min 17. Eneli Vals), 6. Tiina Trutsi (57. min 14. Miina Kallas), 5. Daniela Mona Lambin (57. min 13. Margarita Žernosekova), 9. Signy Aarna (72. min 19. Kristina Bannikova), 7. Katrin Loo (72. min 11. Merily Toom).

Varus: 12. Imbi Hoop, 13. Margarita Žernosekova, 19. Kristina Bannikova, 10. Kaidi Jekimova, 11. Merily Toom, 14. Miina Kallas, 17. Eneli Vals.

Mänguolud: +20, päikesepaisteline ilm; muruväljak väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 168
Peakohtunik: Reelika Turi
Abikohtunikud: Triinu Laos, Juta Saan
Neljas kohtunik: Maaren Olander-Doyle

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz