0

Lääne maleva laskevõistlusel oli edukas Risti malevkond

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval Piirsalu lasketiirus peetud esimestel kolonelleitnant Ago Reio mälestusvõistlustel laskmises olid võidukad Risti malevkonna kaitseliitlased.

Võisteldi kahes laskeharjutuses: 3×10 lasku 100 meetrilt ja 20 lasku lamades automaadist AK-4 distantsil 300 meetrit. Tulemuste liitmisel saavutasid meeskondlikult esimese koha Risti malevkonna võistkond Risti I Hiiumaa malevkonna ja Risti malevkonna Risti II võistkonna ees.

Võidukasse võistkonda kuulusid Taavi Vaher, Raido Egipti, Meeme Riismaa ja Tarmo Egipti.

Individuaalselt sai kõige parema tulemuse Risti malevkonna kaitseliitlane Vambola Tamberg.


Sporditegelane Ago Reio (8. IX 1895 Karula v, Võrumaa – 29. VI 1971 Buenos Aires, Argentina) oli 1934–40 Eesti Laskurliidu peasekretär, MM-il 1937 ja 1939 sõjapüssimeeskonna juht. Oli aastail 1930–1934 Lääne maleva pealik.

Taavi Vaher,
veebel, Lääne maleva väljaõppesektsiooni nooreminstruktor

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz