1

Taebla JK jätkab võidukursil

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sander Matto. Foto: erakogu
Sander Matto. Foto: erakogu

Eesti jalgpalli meistrivõistluste IV liiga läänetsooni 15. vooru kohtumises teenis Taebla JK järjekordsed kolm punkti, alistades 1: 0 FC Haiba. Võiduvärava lööjaks oli Sander Matto.

Kokku on Taebla JK teeninud 28 punkti (9 võitu, 1 viik, 5 kaotust, väravate vahe 43:20) ning jagab liigatabelis koos JKga Pärnu-Jaagupi esikohta. Tabeli kolmas, Vändra JK Vaprus II kaotab viie punktiga. Liiga kaks paremat meeskonda tõusevad hooaja lõpus astme võrra kõrgemale, 3. liigasse.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Suva
Suva

Tubli Sander!

wpDiscuz