13

Politsei kahtlustab Risti vallavanemat riigihanke seaduse rikkumises

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Risti vallavanem Rein Kruusmaa (pildil) on kriminaaluurimise all, teda kahtlustatakse riigihangete seaduse nõuete rikkumises tervisekeskuse ehitusel.

„Jutt ei käi kahju tekitamisest või kahju saamisest, vaid et olen eksinud riigihanke protseduurides,” ütles Kruusmaa.

Kes tema peale politseile kaebuse esitas, Kruusmaa ei tea. Ta on kriminaalpolitseile ütlusi andnud, politsei on teda Ristil külastanud ja tema arvuti kaasa viinud.

„Tahtlikult või omakasu nimel ei ole ma seadust rikkunud,” ütles Kruusmaa. „Seda võin küll, käsi südamel, öelda.”

Kruusmaa ütles, et loobub nüüd kandideerimast Lääne–Nigula valla volikogusse, et mitte heita varju sotside nimekirjale ja rikkuda valimisi.

„Oma hingerahu, kampaania  ja valimisnimekirja huvides,” põhjendast ta loobumist. Vallavanemana Kruusmaa jätkab.

Pikemalt kajastab seda uudist homne Lääne Elu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
annu
annu

Rein on inimene kes oskab asju ajada ning kellel on tahet ja pealehakkamist kõik taastada.Kogemused on tema Palivere Kodu juhatajaks olemise ajast.Jõudu,jaksu ja tahet talle edaspidiseks.

Rea Raus
Rea Raus

Rein on päris kindlasti südamega ja ausalt asju ajav inimene, olen mitu korda selles veenduda saanud.

Ühe
Ühe
mitte väga ammu propageeritud ideoloogia kohaselt pidavat inimene inimesele olema sõber, seltsimees ja vend – ehk siis kui näed, et teine teeb vea – juhi sellele tähelepanu ja aita viga vältida. Teine ja märksa vanem meieni jõudnud väljend kõlab hoopis teisiti – inimene on inimesele hunt – ehk mida vähem sööjaid, seda rohkem jääb omale saaki. Selle juhtumi korral ei saa lähtuda kummastki variandist, sest toolijalasaagija on üks isemoodi elukas – natuke nagu sõber (viisakas, hoiab ligi), natuke hunt (enda arvates kaval ja varitseb) ja veidi nagu rähn (koputab, nagu jaksab) ja ja natuke mitte kumbagi. Kade on ta igal… Loe rohkem »
Ei
Ei

kiida ka pealekabamist,kuid Reinuvaderit ka ei kiida,sest valla oskas ära kaotada,Toppuriga tülli minna,seadust rikkuda ja kõigile sotsidele häda ja viletsust kaela tõmmata.Aga kiidulaul aususest?,selles pole ma nii väga sugugi kindel…

000
000

Oleks Reinu suguseid vaid rohkem. Lugupidamine Reinule.

raivo2010
raivo2010

rein on väga aus inimene aga ausus meie jätkuvas ensv jätab paljudele soovida need mötetud kitsed vöiks cccr tagasi kolida

miilits
miilits

kes teeb, sel ikka juhtub. Kes ei tee, see puhas poiss. Nii mõnigi vallajuht teab seda väga hästi ja ei vaevugi europrojekte kirjutama ning vallale lisandväärtust looma. Enne valimisi piisab külamuttidele lilleõis viia ning saab järgmised neli aastat edasi vegeteerida. Igal juhul Reinule jõudu sellest supist välja tulemiseks

ylle
ylle

Täiesti, täiesti jabur jama. Tegemist on sellise pealtkaebajaga, kes omal ajal inimesed küüditamisele saatis. Miks meil sellised asjad juhtuvad. Kohutavalt häbi on selliste urgitsejate pärast. Asjad ei ole nii mustvalged nagu seadustes kirjas, kahju et inimest enam üldse ei peeta kellekski, inimlikkusest rääkimata. Aga pole midagi, küll aeg asjad paika paneb, kui inimesed seda teha ei oska ja ükskord on igal oinal mihklipäev. Ainult väga kahju, kui kannatavad need, kes on oma asja hingega ajanud. Aga Reinule ainult toetust ja vastupidamist, ega see kerge pole, sellise jama keskele sattuda!

trips-traps-trull
trips-traps-trull

kas need kunagised küüditajad juba ükskord ometi kõik surnud ei ole? aeg nagu sealmaal.

Risti valla elanik
Risti valla elanik

Kõige olulisem on, et Risti sai tervisekeskuse valmis, et hooldekodu sai ruume juurde ja apteek eramajast välja kolida. Riigihanke protseduurireeglid tuleks ehk üle vaadata ja vajadusel muudatused sisse viia. Väikeses vallas, kus kõik on kõigiga seotud, ei ole võimalik kõiki neid reegleid täita. Pole palju möödas, kui materdati Kullamaal volikogu esimeest. See on väga valimistemaiguline… Jõudu ja tervist Reinule!

elanik.
elanik.

Rein on tegija (Y)

wpDiscuz