0

Kuus Läänemaa noorsportlast esindavad Eestit Varssavis

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti 11–13aastased koolinoored osalevad VIII rahvusvahelistel kergejõustikuvõistlustel Varssavis, nende seas ka kuus Läänemaa kergejõustiklast.

Eesti 11–13aastaste õpilaste kergejõustikukoondis sõidab täna, 29. augustil Varssavis toimuvaile VIII rahvusvahelistele kergejõustikuvõistlustele. Võistlustel osalevad koos Eesti koolinoortega sportlased Tšehhist, Ungarist, Slovakkiast, Poolast, Lätist, Leedust ja Ukrainast.

Poola olümpiakomitee ja Eesti vabariigi Poola suursaatkonna kutsel osalevad Varssavis 36 Eesti tublimat koolisportlast ja kuus treenerit. Võistluskavva kuuluvad 60 m, 300 m, 1000 m, kõrgushüpe, kaugushüpe ning kriketipalli vise. Iga õpilane saab kaasa teha ühel alal. Võistlused on individuaal-võistkondlikud.

Läänemaalt võistlevad Eesti eest: Adele Lass – 60 m, Reneli Saumets – 600 m, Kristina Saumets – kaugushüpe, Kevin Sakson – kõrgushüpe, Eliis-Maria Koit – kõrgushüle, Anna-Maria Vjazemski – kõrgushüpe.

Spordivõistlustele lisaks külastavad õpilased Eesti vabariigi suursaatkonda Varssavis ja loomaaeda ning tutvuvad Varssavi vanalinnaga.

Ülle Lass

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz