Eesti rannajalgpalli meistrivõistlustelt kaks medalit Läänemaale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eelmisel nädalavahetusel Pärnus viimase etapiga lõppenud Eesti 2013. aasta rannajalgpalli meistrivõistlused tõid medalirõõmu ka Läänemaale.

Eesti rannajalgpalli 2013. aasta meistriks tuli Augur Enemat. Suurt rõõmu läänlastele pakkus Rasmus Munskind, kes krooniti klubi koosseisus Eesti meistriks.

Rasmus Munskind alustas jalgpalluriteed Paliveres oma treenerist isa Väino Munskindi käe all. See oli noormehe esimeseks rannajalgpalli tiitlivõiduks.

“See on hoopis teistmoodi mäng. Peab olema hea füüsis ja ka korras tehnika,” sõnas Munskind. Värske Eesti meister mängib rannajalgpalli esimest aastat ja on tulemusega rahul.

Ka teine medal tuli Läänemaale. Kõmsilt pärit ja Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis alustanud Priit Mäeorg saavutas oma koduklubi Nõmme BSC/Triobetiga pronksmedali. Priit on võrreldes Rasmusega harrastanud rannajalgpalli kauem. Ta on eelnevalt tulnud juba ka neli korda Eesti meistriks ja mänginud kaks aastat rahvuskoondises.

Priit Mäeorg oli ka pronksise autasu üle uhke. “Medal on medal,” ütles Mäeorg. Ta lisas, et hooaeg on olnud pikk ja väsitav.

Eesti meistrivõistlustel osales veel kaks läänlast. Pärnu ValiCecar võistkonnas saavutas kuuenda koha Virtsus jalgpallurina alustanud Gevin Kalm. Seitsmendaks tulnud Saue JK Toode koosseisu kuulus Taeblas jalgpalluriteed alustanud Algis Kelder.

Nimetatud noortest jalgpalluritest on kolm mänginud jalgpalli ka Eesti meistrisarjas. Priit Mäeorg kuulus Nõmme Kalju koosseisu. Rasmus Munskind mängis meistrisarjas nii Viljandi Tuleviku kui ka FC Viljandi koosseisus, jõudes mitmel korral viimase eest ka väravani. Algis Keldri koduklubiks on viimased aastad olnud aga FC Kuressaare.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments