Haapsalu sai suurema pakiautomaadi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Täna paigaldati Haapsalu kaubamaja ette uus Post24 pakiautomaat, mis on varasemast suurem ja mugavam. Laienemise käigus lisandub üle Eesti 26 uut pakiautomaati, teatas Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder.

Eesti Posti logistikadivisjoni juht Ansi Arumeel ütles, et pakimahtude kasv on olnud üle ootuste kiire, võrreldes aasta algusega on mahud kasvanud kaks ja pool korda. „Üha enam inimesi ostab kaupu e-poodidest ja valib kättesaamise kohaks pakiautomaadid, sest need on mugavad ja pakile saab järele minna kellaajast sõltumata,“ lisas Arumeel.

Post24 vahendusel paki saatmine on soodsaim viis riigisiseseks paki edastamiseks ning alates märtsist on pakke võimalik saata ja vastu võtta ka Balti riikide vahel. Kuni kahe päevaga jõuab pakk Eestist Läti või Leedu Post24 pakiautomaati. Saadetisele saab järele minna endale sobival ajal. Pakiautomaadid on turvalised ja varustatud valveseadmetega ning paki teekond on veebist jälgitav.

Laienemise lõpuks kuulub Baltikumi katvasse Post24 võrgustikku 148 pakiautomaati, Eestis on laienemise järel senise 58 asemel 84 automaati. Post24 pakiautomaatide võrgustik laienes viimati aprillis-mais kaheksa uue moodulautomaadi ja asukoha võrra üle Eesti ja kõik maakonnad on nüüd kaetud. Tulevikus on plaanis Post24 pakiautomaatide võrgustikku veelgi kasvatada, teatas Inge Suder.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
eee
10 aastat tagasi

Laienege Lihulasse ka. Kasutaks heameelega automaati, sest see on odavam, kui postkontori kaudu.