Novosjolov kindlustas endale MMil vähemalt pronksmedali

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Budapestis toimuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel jõudis kuuenda asetusega Nikolai Novosjolov poolfinaali ja kindlustas endale vähemalt pronksmedali, vahendab Postimees.

Eesti aja järgi algab poolfinaal kell 19.55 ning Novosjolovi vastaseks on 26. asetusega Pavel Suhhov Venemaalt, kellele Novosjolov kaotas mulluse EMi finaalis. Teises poolfinaalis lähevad omavahel vastamisi esimese asetusega Londoni olümpiavõitja Ruben Limardo Gascon Venezuelast ja viienda asetusega Fabian Kauter Šveitsist.

1/8 finaalis võitis Novosjolov kasahhi Dimitri Aleksaninit, 1/16 finaalis itaallase Enrico Garozzo, 1/32 finaalis Norman Ackermanni ja 1/64 finaalis Rolf Nickelit.

Sten Priinits (25.) kaotas 1/64 finaalis Sang Min Kimile (40.) Lõuna-Koreast 15:7.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Heinar Tuulberg
10 aastat tagasi

Hurraa! Nikolai alistas poolfinaalis Suhhovi 15:14. Mulle on hakanud vehklemine meeldima alates sellest momendist kui Lääne-Nigula esivehkleja alistas ühes viimases finaalis tasavägises võistluses Haapsalu esivehkleja! Olen alati uute tulijate poolt olnud.