Rannajalgpallikoondis koos Priit Mäeoruga alustab Euroliiga finaalturniiri

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti rannajalgpallikoondis koos läänlase Priit Mäeoruga alustab Euroliiga finaalturniiri.

Neljapäevast pühapäevani mängib Eesti rannajalgpallikoondis Euroliiga B finaalturniiril, kuhu lunastati koht juulis edukalt lõppenud Euroliiga turniiril Hollandis.

Hispaanias 8.–11. augustini toimuval Euroliiga finaalturniiril kohtub Eesti alagrupis Prantsusmaa, Iisraeli ja Türgiga. Et jõuda Euroopa 12 tugevama rannakoondise hulka, peavad eestlased võitma lisaks veel ka mängu teise alagrupi esikoha meeskonna vastu.

Eesti koondisse on taas arvatud ka läänlane, Kõmsilt pärit ja jalgpalluriteed Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis alustanud Priit Mäeorg.

Eesti koondise treener Kert Haavistu kiidab meie mängijat: “Priit on eriline mees. Ta on tõeline fanaatik. Ta teeb iseseisvalt meeletult tööd, et ennast vormis hoida ja mida kõike veel. Talviti käib ta enda initsiatiivil Brasiilias treenimas. Ta on minu vaateväljas olnud nüüd kaks aastat ja selles suhtes veel noor. Koondises on mehi, kes rannas mänginud juba kuus aastat. Selles mõttes on ta veel isegi tulevikumees.”

Vahepeal kimbutas Priitu angiin. “Priit oli vahepeal haige ja kevadine teravus kippus kaduma, eks see on jälje jätnud,” ütles Haavistu. Oleme tema rollid eelseisvaks turniiriks tema endaga selgeks rääkinud. Ta on väga intelligentne ja professionaalne mängija ja inimene. Väljakul ääretult liikuv ja hea tehnikaga.”

Koondislane ise arvab enne turniiri: “Kui meie grupis on ikka Prantsusmaa ja Iisrael, siis tuleb ju väga kõva andmine. Ise ei ole hetkel kõige teravam, kuid hätta ei jää. Olen kindlasti koondisele vajalik mees.”

“Meie eesmärk on kõige kõrgem, pääs 12 parema sekka,” kinnitas Kert Haavistu. “Kuigi koondisest puuduvad kogenud Marmor ja ka Viikmäe, on koondis alati olnud ühtehoidev ja kõrge meeskonnavaimuga. Loodame parimat.”

Esimese kohtumise peab Eesti neljapäeval, kui vastaseks on Prantsusmaa.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments