Koorepakendeil on Haapsalu salli muster

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maag Piimatööstuse Farmi kaubamärgi koorepakenditel on Haapsalu salli mustrist inspireeritud pilt.

Sallimustriga pakendis 200 ml rõõsk koor on müügis augusti algusest. 200 ml vahukoore ja 450 ml rõõsa koore pakendeile jõuab Haapsalu muster septembris.

„Haapsalu sall kui märk millestki õhulisest sobis hästi kokku just eestimaise rõõsa ja vahukoorega, mis muudab kohvi maitse pehmemaks ning tordi pidulikuks,” ütles piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

Käsitööõpetaja Siiri Reimanni sõnul ei ole pakendil päris Haapsalu sall, sest viimasel peab olema äärepits külge õmmeldud, siin on aga kootud. „Pildil on väga ilus pitssall Haapsalu salli ainetel,” ütles Reimann.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments