Uuemõisas mängitakse pühapäeval tänavakorvpalli

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Väinamere Korvpalliliiga (VKL) traditsiooniline tänavakorvpallivõistlus Haapsalu Street 2013 toimub sel aastal Uuemõisas Haapsalu Kutsehariduskeskuse taga asuval korvpalliplatsil. Võistlused algavad pühapäeval, 4. augustil kell 12. Vihma korral kolitakse samas olevasse spordisaali.

Tiitlit kaitseb viimasel viiel aastal selles võistlussarjas peremehetsev Haapsalu Vanakas. Mängitakse 4:4 üle välja, mänguaeg 2 x 8 minutit jooksvat aega, mäng lõpeb kui üks meeskond on saanud 16 punkti ja juhib kahepunktilise vahega.

Meeskonnas võib olla maksimaalselt 8 liiget (lisaks treener).

Haapsalu Street juhend ja reeglid on nähtavad kodulehel, kontakteeruda saab aadressil: timo_aavik@hotmail.com .

Heinar Tuulberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments