Läänemaa jalgpalliliigat juhib esimese ringi järel FC Haapsalu harrastajad

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliliiga on tänavu esmakordselt mängitav liiga, mis on eelkõige suunatud rahvajalgpallile. Liigat korraldab Läänemaa Jalgpalliklubi ning võistluste peakohtunik on Aavo Tomingas. Mängude läbiviimine jääb aga kõigi meeskondade endi teha.

Võistlusi mängitakse tavalise liigakalendri järgi ning kui kohtumise aeg ei sobi, muudavad võistkondade esindajad omavahelisel kokkuleppel mängu aja ära. Liigast võtab osa viis meeskonda: FC Haapsalu harrastajad, Massachusetts, AC SPORT, Länchester Sporting ja Admiral. Kõik meeskonnad mängivad omavahel kaks korda läbi ehk kaks vooru ning nüüdseks on esimene voor lõppenud.

Pärast esimest vooru jätkavad täisedul FC Haapsalu harrastajad. Teisel kohal on Massachusetts. Kolmandal kohal pesitseb AC SPORT. Neljandal ja viiendal kohal on vastavalt Admiral ja Länchester Sporting. Võistluse kolm parimat väravakütti on kõik Läänemaa Jalgpalliklubi mängijad: Vladislav Šikirjavõi (Massachusetts) 19 väravaga, Mark Kolosov (FC Haapsalu harrastajad) 17 väravaga ja Aleksandr Molkov (FC Haapsalu harrastajad) 16 väravaga.

Plaanijärgselt peetakse teise vooru avakohtumised järgmisel laupäeval, 10. augustil kell 17 Haapsalu kunstmuruväljakul.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments