Karl Koha tõukas Eesti meistrivõistlustel isikliku rekordi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsallane Karl Koha jäi tulemusega 15.58 nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel kuulitõukes küll seitsmendaks, kuid see tähistab noormehe uut isiklikku rekordit täiskasvanute kuuliga.

“Tulemus oleks võinud parem olla ja alata hoopis uue meetriga, aga vähemalt tuli rekord ja tean, et olen rohkemaks võimeline. Lihtsalt too võistlus veel ei tulnud,” lausus Koha.

Septembris Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis 12. klassi alustav Koha esindas Eestit ka Itaalias Rietis toimunud U20 Euroopa meistrivõistlustel. Ta ütles, et juba EM-ile saamine oli tema jaoks väga suur kordaminek. “Aastaga parandasin rekordit ligi poolteist meetrit ja tööga võis väga rahule jääda,” lisas ta.

Tulemus 17.49 jäi natuke alla tema rekordile 17.71, kuid Koha kinnitas, et midagi kripeldama ei jäänud, sest hooaeg on olnud pikk ja väsitav.

Suurvõistlus jättis talle positiivse mulje, sest sai näha häid sportlasi erinevatest riikidest. “Sain aru, et pikk maa on veel minna,” sõnas ta.

Järgmine suurvõistlus, kuhu noor sportlane pürgib, on 2015. aasta U23 Euroopa meistrivõistlused, mis toimuvad Tallinnas.

Sel välishooajal võistleb Koha veel mõnel võistlusel: 27.-28. augustil Rukkilillemängudel ja septembris noorte heitjate seerjavõistlusel.

Täiskasvanute kuul kaalub 7,257 kilogrammi, noortevõistlustel kasutatav kuul aga 6 kilogrammi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rumor
9 aastat tagasi

Until I found this I thohugt I’d have to spend the day inside.

nike free 5
10 aastat tagasi

you’re in reality a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful task on this subject!
nike free 5 http://www.adecco.si/news/index.asp?id=17