Karl Koha võitis Eesti meistrivõistlustel hõbeda ja võistleb Balti meistrivõistlustel

Karl Koha neli aastat tagasi Lihulas kuuli tõukamas. Foto: Urmas Lauri

Möödunud nädalavahetusel toimusid Tallinnas, Kadrioru staadionil Eesti 103 kergejõustiku meistrivõistlused.
Meeste kuulitõukes võitis hõbemedali Ridala mees, Haapsalu kergejõustikuklubi kasvandik Karl Koha. Praegu treener Ants Kiisa käe all harjutav ja Audentese spordiklubi esindav kergejõustiklane sai teenitud hõbemedali võidu puhul ka kutse Eesti kergejõustikukoondisse.

Kohale tõi hõbemedali tulemus 16.46. Koha jäi ise tulemusega rahule. “Olen resultaadiga rahul ja tegin nii öelda oma tõuke ära. Tulemas on veel võistlusi ja loodan sellel hooajal veel ka 17 meetri piiri kätte saada” ütles parematel päevadel üle 18 meetri tõuganud atleet. Juba eeloleval nädalavahetusel saab Koha oma võimeid taas proovile panna. Ogres toimuvad Balti võistkondlikud meistrivõistlused Presideni Karikas.

Kuulitõukele olid Läänemaa spordisõprade pilgud veel suunatud.

Tõukeringi tuli Haapsalu kergejõustikuklubi esindaja Fred Vali, kes vargsi lootis ka medalit. Ja medal oligi väga lähedal. Vali tõukas viiendas voorus 15.50, kuid Priidu Niit suutis 38 sentimeetrit enam ja napsas meie vanameistri eest pronksmedali. Vali sportlik tippvorm sellises eas on hämmastavalt hea, oli ta taas konkurentidest palju vanem. Kui Vali sünniaastaks on 1976, siis võitja Jander Heilil näiteks 1997.

Läänlastest tegi kaks jooksu JK tempo esindaja Igor Skatško. Ta saavutas viienda koha 3000 meetri takistusjooksus ajaga 9.42,46 ja oli 11 koha omanik 800 meetri jooksus,a eg siin 2,02,64.

Oma selle hooaja viskeid pole veel leidnud odaviskaja Erki Mitman, Eesti meistrivõistlustel talle kuues koht tulemusega 64.24.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz