Loomekeskus kutsub noori üles lühifilme tegema

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Loomekeskus ootab 31. juulini Haapsalu või Läänemaaga seotud noorte lühifilme. Filmide soovitavaks pikkuseks on 2-30 minutit ja osavõtjatele vanusepiirangut ei ole, märksõnadeks on nooruslik suhtumine ja mõtteviis.

Enda osalemissoovist peaks teada andma HNFÕ Facebooki lehel või marika.matvei@gmail.com aadressil.

Neljas Haapsalu noorte filmitegijate õhtu toimub 19. augustil 2013, algusega 21.30 Loomekeskuse hoovis.

Sündmuse eesmärgiks on korraldaja Marika Matvei sõnul väärtustada ja pöörata avalikkuse tähelepanu Haapsalu noorte filmikunstihuvilistele ning anda neile võimalus oma loomingut näidata. Ühtlasi tõsta kohalike noorte seas huvi filmikunsti vaatamise ja tegemise vastu, näidates erineva žanri ning tasemega lühifilme.

Tänavune programm koosneb korraldajate poolt kutsutud filmidest ja nendest, mis esitatakse juulikuu lõpus. Haapsalu noorte filmitegijate õhtul on hea viis saada uusi kontakte, elavat tagasisidet oma loomingule ning nautida heas seltskonnas ja õhustikus Haapsalu ja/või Läänemaaga seotud harrastajate ja professionaalide tehtud lühifilme.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments