Rannajalgpalli koondises mängib taas läänlane Priit Mäeorg

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti rannajalgpalli rahvusmeeskond sõitis Hollandisse Haagi, kus nädalavahetusel mängitakse EuroCup B-turniiril finaalikoha eest. Eesti koondise kandidaatide seast on peatreener Kert Haavistu kümne koondislase sekka valinud ka Kõmsilt pärit Priit Mäeoru.

Priit Mäeorg näitas end heast küljest ja ka resultatiivselt viimases koondise etteastes, kus maavõistlusmängus mängiti maailma paremikku kuuluva Tahitiga. Samuti on tema mäng koondisevääriline Eesti rannajalgpalli meistrivõistlustel.

Tema koduklubiks on Nõmme BSC. EuroCupi mängud peetakse reedest pühapäevani ja esimeses kohtumises reedel mängib Eesti kl 17.45 Bulgaariaga. Laupäeval algusega kl 12.15 on vastaseks Norra ja pühapäeval kl 12.15 Kreeka. Kõiki Eesti koondise mänge on võimalik otseülekannetena näha kodulehelt www.beachsoccer.com.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments