Läänemaa Jalgpalliklubi alistas Keila JK II

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi sõitis 19. juunil külla Keila JK duubelvõistkonnale, kellega peeti maha Eesti meistrivõistluste III liiga kohtumine. Mängu saatuse otsustas läänlaste Mark Kolosov, kes oma kübaratrikiga aitas Läänemaa JK 3:1 võidule.

Kohtumine algas võrdselt ning mõlemad poolel oli poolikuid momente, kuid esialgu väravani ei jõutud. Skoori avas poolaja keskel Keila, kui karistusala äärest sooritatud pealelööki Läänemaa väravavaht tõrjuda ei suutnud. Enne esimese poolaja lõppu jõudsid läänlased aga teenitud viigiväravani. Aleksandr Molkov leidis läbisööduga Mark Kolosovi, kes kiirusega esimese kaitsja üle mängis ning teisest kaitsjast osava pettega mööda sai ja seejärel löögi ristnurka saatis.

Teine poolaeg jätkus sarnaselt esimesele poolajale. Kumbki osapool tagasi ei hoidnud ning kohtunik pidi mitmel korral ka kollast kaarti näitama. Lõpuks asus ka Läänemaa JK juhtima. Aleksandr Molkovi suurepärase eeltöö kasutas ära Mark Kolosov, kes palli väravasse saatis. Ligi kümme minutit enne mängu lõppu toimis veelkord Molkovi-Kolosovi koostöö ning vormistati mängu lõppseis: Keila JK II 1:3 Läänemaa JK.

Läänemaa JK eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Sander Kruus, Rener Uibopuu, Tarvo Manni, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Vladislav Šikirjavõi, Aleksandr Molkov ja Mark Kolosov. Vahetusest sekkusid mängu Ken Sinkevicius ja Martin Viilma.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments