Kristiina Ehin ja Silver Sepp esitlevad Ranna Rantšos oma uudisloomingut

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kirjanik Kristiina Ehin ning muusik Silver Sepp on suvetuuril, et tutvustada Kristiina Ehini autobiograafiliste sugemetega raamatut “Paleontoloogi päevaraamat” ja abikaasa Silver Sepa debüütalbumit “Mis asi see on?”. Homme, 12. juunil kell 21 on nad Ranna Rantšos.

“Talvel helistuudios ja kirjutuslaua taga hakkasime unistama aasta kõige lõhnavamast ja rohelisemast eeljaanipäeva-aegsest rännakust, mis oleks täis laule ja lugusid ning kaasmaalasi, kellega oleme ühte ja sedasama talve jaganud ja keda ühendab seesama kevadtung, mis viib meid nelja seina vahelt väja loodusesse talvel valminud loomingut jagama. Seda kaheksa peatuspaigaga retke kutsume Loomelaevaks, sest meile kingiti talvel üks vana paadipuri, mille heiskasime elutuppa ning mille all hakkasime suvisest kontsertretkest unistama. Nüüd heiskame purje igas peatuspaigas ja kutsume kõiki Loomelaevale, et koos silmapiiride poole purjetada,” kirjeldavad Kristiina Ehin ja Silver Sepp Facebookis
oma tuurile mineku põhjust.

Piletiraha ei küsita, küll on võimalik loomeinimesi ja rändkontserti toetada raamatut ja plaati ostes või annetuskarbi kaudu.

Ranna Rantšo on kirjaniku ja muusiku tuuri kuues paik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments