Läänemaa JK ja Lihula mängisid 2:2 viiki

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa JK ja Lihula pidasid tulise lahingu, ent võitjat ei selgunudki. Foto Anita Rotberg
Läänemaa JK ja Lihula pidasid tulise lahingu, ent võitjat ei selgunudki. Foto Anita Rotberg

Läänemaa jalgpalliklubi võõrustas pühapäeval kell 12 Haapsalu kunstmuruväljakul Eesti meistrivõistluste III liiga kohtumises maakonnarivaali Lihula JK-d, kellega mängiti 2:2 viiki.

Kohtumise esimesel poolajal oli domineerivam kodumeeskond. Läänemaa JK mängijad raiskasid mitmeid võimalusi või ei suudetud üle mängida Lihula JK väravavahti Ivar Nikkelit. Samas oli ka Lihulal paar head olukorda ning kõige lähemale jõuti väravale nurgalöögi olukorrast, kui pealöögist tabati posti. Vaheajale mindi 0:0 seisul.

Teisel poolajal avas skoori Läänemaa jalgpalliklubi. Palli lõi väravasse Dmitri Andrejev Aleksandr Molkovi söödust. Eduseis aga ei kestnud kaua. Lihula JK viigistas karistuslöögist. Raiko Söötmaa löök tabas müüri kõrval seisnud Uku Ehasalu, kellest pall väravasse põrkas.

Peatselt läks Lihula meeskond juhtima, kui kodumeeskonna eksimuse keskväljal karistas ära Mairo Kanter. Umbes 10 minutit enne mängu lõppu viigistas Dmitri Andrejev Vladislav Šikirjavõi söödust mänguseisu. See jäi ka mängu viimaseks väravaks.

Läänemaa jalgpalliklubi püsib tabelis 13 punktiga kolmandal kohal ning Lihula JK on nüüd 5 punktiga kaheksandal kohal. Läänemaa jalgpalliklubi järgmine mäng toimub 2. juunil kell 12 Haapsalu linnastaadionil Viimsi MRJK vastu. Lihula JK võõrustab samal päeval kell 14 tabeliliidrit Rapla JK Atlit.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments