0

Marek Turu ja Joonas Tomingas tulid üliõpilaste meistrivõistlustel teiseks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tallinnas I liiga GP turniiril saatis edu Marek Turu kuni poolfinaalini, kuid siis pidi ta turniiri vigastuse tõttu pooleli jätma. Kõigepealt oli Marek parem Pavel Belovist 6:1, 6:0 ja seejärel veerandfinaalis Jüri Vellerannast 6:3, 6:0. Kokkuvõttes kolmas koht.

Edetabelis asub Marek Turu praegu 2062 punktiga Erkko Kõrgema ja Aare Vahimetsa järel kolmandal kohal.

* * *

Eesti üliõpilaste sisemeistrivõistlustel jõudsid Joonas Tomingas ja Marek Turu meespaarismängus finaali. Esimeses ringis alistati Ott Raidla ja Tõnis Pihlamägi 6:4, 6:1,
poofinaalis otsustavas setis Johannes Raun ja Martin Bachwerk 7:5, 2:6, 10/7. Finaalis tuli seekord vastu võtta kaotus paarilt Taavi Himmist – Janno Paas 2:6, 3:6. Kokkuvõttes hõbemedalid Eesti üliõpilaste meistrivõistlustelt.

Vello Kuhi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz