Rannajalgpallur Priit Mäeorg treenis algavaks hooajaks Brasiilias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Priit Mäeorg pärast trenni Copacabana rannas. Foto: erakogu

Läänemaalt Kõmsilt pärit ja Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis palluriteed alustanud Eesti rannajalgpallikoondislane Priit Mäeorg valmistus uueks rannahooajaks teist aastat järjest Brasiilias Rio De Janeiros Copacabana liivadel.

Sellel aastal treenis Mäeorg Brasiilias kaks kuud.

“Treenisin Vasco Da Gama De Beach Soccer Club meeskonnas. Trenni tegime kolm korda nädalas. Treeningud olid ülimalt kvaliteetsed, rasked ja väga kiire tempoga. Sain meeletult suure kogemuse ja väga hea põhja algavaks rannahooajaks Eestis ja Euroopas,” rääkis Mäeorg.

Mäeoru juhendajateks olid Brasiilia rannakoondise treenerid. “Jah, kananahka just trennides peale ei tulnud, aga pidev valmisolek ja professionaalne suhtumine pidi olema kindlasti. Tegin trenni endiste Brasiilia koondislastega ja treeneritebrigaad oli sama mis hetkel Brasiilia koondiselgi, eesotsas legendaarse Junior Negaoga, kes on seal täielik legend,” ütles Mäeorg.

Mullu treenis Mäeorg America klubi juures, kuid kuna meeskonnal tänavu nii hästi ei läinud, vahetas Mäeorg klubi, kelle juures treenida. Mäeorg mängis America klubi eest viies mängus sealsete Botafoco, Flamengo ja Prodo meeskondade vastu, meie pallur lõi ka kaks väravat. Vasco klubi eest Mäeorul mängida ei õnnestunud.

“Klubis oli meeletu konkurents ja üliandekaid kutte väga palju,” nentis Mäeorg.

Mäeoru sõnul on nn suur jalgpall Brasiilias number üks, kuid rannajalgpall on samuti väga tähtis. “Hea on vaadata, kuidas toimuvad seal kolme- kuni viieaastaste treeningud – milline filosoofia ja metoodika. Sealt need pallivõlurid tulevad,” ütles Mäeorg.

Küsimusele, kas Eesti koondise sinine särk on ka sellel aastal kindel, vastas noormees: “Jah, olen koondises, olen enesekindel, kuid seda taset tuleb pidevalt tõestada. Noored vihased poisid on kohe hakkamas ja konkurents tihe.”

Koondisega ootab Mäeorgu mai lõpus ees kaks treeningmängu ja esimene turniir. Juulis toimub kõrgetasemeline turniir Hollandis Haagis. Hea esinemise korral on võimalus osaleda turniiril Hispaanias.

Jaanus Getreu

Priit Mäeorg

Sünd 9.12.1987
Alustas sportimist Kõmsi algkoolis, kus alustas ka jalgpallitreeninguid
Edasi treeningud Virtsu põhikoolis.
Mänginud Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi, HÜJK Emmaste, Tallinna FC Flora, Nõmme JK Kalju, Nõmme JK Kalju Beach Soccer Clubi eest.
Eesti rannajalgpallikoondise liige aastast 2012.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments